TQ follow saya =)

Tuesday, January 25, 2011

Comot!! =)

cube teka sape dak comot ni??
huhuhu... ni adek aku yang paling kecik.
Ni gamba kat zoo negara. Mase ni die amik aiskrim aku.
Mule2 aku bg die makan sikit2.. last2 die nak pgg sendiri. N bile dah pgg sendiri,
korang tgk la pe akibatnye..hhuhuhu

Aku wat entri pasal adek aku ni... sbnarnye aku rindu sgt2 kat die.. dah 2 minggu lebih aku tak jumpe die...aku btol2 rindu ragam dia tu ='(

8 comments:

  1. saya da sorang je adik.. tu pun dah kawen... hehe.. anak sedara ada yang besar ni.. comel!

    ReplyDelete
  2. nelly: hihihi.. kakak nye comel tak??huhuhu

    Amni: Hihihi.. saya pun ade anak buah. Anak kakak saya... tua sikit je dr adek kecik saya ni =) Best kan layan dak2 besar ni.

    ReplyDelete
  3. hehhee..
    adik2 saya semua da besar..

    ReplyDelete
  4. nadia: =) hihihi... saya pun tak sangka dpt adek lg lpas adek last bwh saya ni 18 thn mase tu.. then lahir lak adek baru thn 2008 ritu... =) happy sgt..huhuhu

    sicomot-comel: huhu.. mmg comot sgt. habis baju dia masa ni...

    ReplyDelete
  5. olohhhhh pikahhh...kakakakaka..... rindu jugak dekat die..lme daa die x dtg sini.... kalo jpe die..mst die malu2..da lme2 bru gedik...kakakaka

    ReplyDelete
  6. keyone: mmg le mcm tu dia tu.. huhuhuhu.... kalo jupe keyone dgn ira mesti taknak balik dah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...